PușculițaBIO


PușculițaBIO este numele programului nostru de loialitate și este modul nostru de a te răsplăti pentru că ai ales sa folosești produse cu adevărat sănătoase.

În PușculițaBIO vei strânge BIObani pe care îi vei putea preschimba oricând în vouchere de reducere pe care le vei folosi la achitarea produselor cumpărate de la Republica BIO.

BIObani se numesc punctele de fidelitate pe care le primești în semn de recunoștință din partea noastră, Republica BIO.

Începând cu data de 31 martie 2018, vei primi BIObani la Republica BIO când:

 1. faci cumpărături
 2. scrii recenzii la produse
 3. te abonezi la newsletter
 4. îți completezi data nașterii

La Republica BIO vei primi la BIObani la fiecare comandă.

 1. Pentru comenzile mai mici de 250 Lei plătite ramburs: primești 1 BIOban pentru fiecare Leu cheltuit (140 Lei cheltuiți = 140 BIObani).
 2. Pentru comenzile mai mici de 250 Lei plătite online (cu cardul): primești 1.1 BIObani pentru fiecare Leu cheltuit (140 Lei cheltuiți x 1.1 = 154 BIObani).
 3. Pentru comenzi mai mari de 250 Lei plătite ramburs: primești 1.2 BIObani pentru fiecare Leu cheltuit (270 Lei cheltuiți x 1.2 = 324 BIObani).
 4. Pentru comenzi mai mari de 250 Lei plătite online (cu cardul): primești 1.3 BIOban pentru fiecare Leu cheltuit (270 Lei cheltuiți x 1.3 = 351 BIObani).

ATENȚIE: în calcul este luată doar valoarea produselor, nu și a transportului.

BIObanii sunt acordați doar pentru comenzi valide. Dacă o comandă este anulată, se vor scădea și BIObanii acordați în cont pentru comanda respectivă.

BIObanii sunt adăugați contului tău după 4 zile de la plasarea comenzii. În acest timp ne asigurăm că ai recepționat comanda și că totul a decurs bine

Cea mai rapidă modalitate de a strânge BIObani este să plătești cu cardul și să comanzi de peste 250 de Lei.

Fii fără grijă, datele tale personale lagate de plata cu cardul sunt foarte protejate, Republica BIO nu stochează informațiile referitoare la cardurile tale, iar procesatorul nostru de plăți, mobilPay , este instituție financiară autorizată, care se supune regulilor și controalelor Uniunii Europene.

Vei primi 200 de BIObani, o singură dată, pentru înscrierea la newsletter.

Vei primi 200 de BIObani, o singură dată, pentru completarea datei de naștere. Fii fără grijă, datele tale personale sunt foarte protejate, Republica BIO este operator autorizat de date cu caracter personal, care garantează securitatea și confidențialitatea informațiilor pe care ni le transmiți.

 • Vei primi 50 de BIObani pentru fiecare recenzie adaugată la produse diferite.
 • Vei primi 50 de BIObani pentru pozele tale adaugate la recenzie, în care apare produsul recenzat.

(adică poţi primi 100 de BIObani dacă ai scris o recenzie de cel puţin 20 de cuvinte şi ai adăugat şi, măcar, o poză facută de tine în care apare produsul recenzat)

ATENŢIE:
 • o recenzie este validă dacă are cel puţin 20 de cuvinte şi este publicată (un cuvânt este cel care are cel puţin 2 litere)
 • se ia în considerare o singură recenzie per produs (dacă scrii 2 recenzii la acelaşi produs, doar prima va fi luată retribuită)
 • în 30 de zile se iau în considerare maxim 20 de recenzii valide

Notă: Recenziile sunt moderate (nu se publică imediat). Ne rezervăm dreptul de a nu publica recenzii care conţin limbaj injurios sau licenţios, sau care nu au legatură cu produsul la care s-a facut recenzia.

In primul rand, schimbi BIObanii în lei pe care ii primești sub forma de voucher de reducere cu care iți plătești comenzile la Republica BIO.

Poți transfera BIObanii dintr-un cont Republica BIO în altul, fie că este un alt cont al tău la Republica BIO sau contul unei alte persoane (prin cont înțelegem o adresă de email)

IMPORTANT: Este obligatoriu ca acel cont către care se face transferul trebuie să existe (adică adresa de email la care trimiți BIObanii trebuie să fie asociată cu un cont Republica BIO). Cu alte cuvinte, trebuie să fii sigur că persoana căreia îi trimiți BIObani are cont la noi. Dacă respectivul cont nu există, transferul nu are loc.

E nevoie de doar 3 pași simpli:

 1. Intri în contul tău de la Republica BIO.
 2. Apeși pe butonul "Schimbă în lei" care te va duce în pagina specială de "schimb valutar".
 3. Completezi câți BIObani vrei să schimbi.

După schimbul valutar, vei primi pe mail un voucher cu care poți plăti următoarea comandă la Republica BIO.

Există două modalități de a folosi voucherul:

 1. Prima, mai simplă, este să dai click pe linkul de voucher din emailul tău. sau din pagin afișată după efectuarea "schimbului valutar", și acesta te va duce în site-ul Republica BIO, unde îți vei face cumpărăturile. Voucherul va fi atașat direct coșului tău de cumpărături, iar valoarea voucherului va fi scazută din suma totală a comenzii
 2. A doua modalitate este sa intri pe https://RepublicaBIO.ro, iți faci cumpărăturile, iar la ultimul pas al comenzii, înainte de a finaliza comanda, introduci codul de discount din voucher. Vezi aici cum se face

Nu. Poți schimba în Lei doar o parte sau toți BIObanii pe care îi ai în cont. ATENȚIE: voucherul de discount poate fi folosit o singură dată, așa că te rugăm să fii atent să nu schimbi mai mulți BIObani decât ai nevoie la comanda respectivă, fiindcă diferența, dacă vaoucherul este mai mare decât valoarea comenzii, se pierde.

Toate informațiile de care ai nevoie se găsesc în contul tău din site-ul Republica BIO.

Aici poți:

 • vedea numărul de BIObani strânși,
 • vedea nivelul tău de membru,
 • schimba BIObanii în vouchere de reducere,
 • trasnfera BIObani către alte conturi și
 • vedea istoricul activităților tale.

Cursul de schimb între BIOban ăi Leu depinde de nivelul de membru la care te situezi. Cu cât ai un nivel de membru mai avansat vei primi mai mulți Lei pentru BIObanii pe care i-ai adunat:

 1. Membru Entuziast: 50 puncte = 1 Leu
 2. Membru Ecologist: 30 puncte = 1 Leu
 3. Membru All Green: 20 puncte = 1 Leu

Nivelul de membru este legat de valoarea cumulată a comenzilor plasate la Republica BIO, începand cu data de 31 martie 2018.

Încă de la prima comandă la Republica BIO devii membru Entuziast (nivelul 1).

După ce comenzile tale însumează 1.000 de Lei, devii membru Ecologist (nivelul 2), cu toate beneficiile ce decurg din acest nivel. Pentru a-ți menține acest nivel și a avansa la nivelul următor trebuie să plasezi minim o comandă la fiecare 90 de zile.

După ce comenzile tale însumează 2.000 de Lei, devii membru All Green (nivelul 3), cu toate beneficiile ce decurg din acest nivel. Pentru a-ți menține acest nivel trebuie să plasezi minim o comandă la fiecare 90 de zile.

Cand ai atins nivelul Ecologist (nivelul 2) sau All Green (nivelul 3) tot ce trebuie să faci pentru a-ți menține nivelul este să plasezi cel puțin o comandă la fiecare 90 de zile. În acest fel, te vei putea bucura de beneficiile nivelului tot timpul.

Da. Dar tot ce trebuie să faci pentru a-ți menține nivelul este să plasezi cel puțin o comandă la fiecare 90 de zile.

În situația în care ești membru Ecologist (nivelul 2) și nu reușești să plasezi nicio comandă în decurs de 90 de zile, vei fi încadrat la jumătatea nivelului de Entuziast (nivelul 1). Vei promova din nou la statutul de Ecologist după ce următoarele tale comenzi vor însuma în timp 500 de Lei.

În situația în care ești membru All Green (nivelul 3) și nu reușești să plasezi nicio comandă în decurs de 90 de zile, vei fi încadrat la jumătatea nivelului Ecologist (nivelul 2). Vei promova din nou la statutul de Ecologist după ce următoarele tale comenzi vor însuma în timp 500 de Lei.

Trebuie să plasezi comenzi care, însumate, dau cel puțin 500 Lei.

Nu uita că trebuie să plasezi minim o comandă la fiecare 90 de zile.

Trebuie să plasezi comenzi care, însumate, dau cel puțin 500 Lei.

Nu uita că trebuie să plasezi minim o comandă la fiecare 90 de zile.