MANUKA LAB - Standardul de Aur pentru mierea de Manuka
Premiata cu Aur in 2020 la Competitia Internationala de Calitate a Mierii de la Londra, mierea de Manuka MANUKA LAB este recoltata din flora salbatica a Noii Zeelande, din zone izolate si greu accesibile ale regiunii East Cape. Este certificata pentru autenticitate si nivel de bioactivitate de laboratoare independente, in conformitate cu standardele oficiale ale Guvernului Noii Zeelande, cu factor activ MGO certificat.
Renumita astazi pentru proprietatile puternic antimicrobiene, antivirale, antifungice si antiinflamatorii, bogata in antioxidanti si nutrienti, acest tip de miere este folosit in special pentru intarirea sistemului imunitar si pentru tratarea infectiilor virale si bacteriene, inclusiv cele provocate de E.coli, Stafilococul Auriu sau Helicobacter Pylori.
Mai autentic nu se poate
Adevaratele calitati si beneficii unice ale mierii de Manuka au fost descoperite de catre fondatorul MANUKA LAB, pionierul Phil Caskey, care a asezat Noua Zeelanda pe harta lumii ca producator al acestui sortiment remarcabil de miere:
- in anii '90 Phil Caskey a infiintat prima companie specializata in miere de Manuka si a facut, in premiera, primele exporturi;
- in 1998, Phil a lucrat impreuna cu membrii din industria mierii pentru a infiinta prima Asociatie a Mierii de Manuka, cunoscuta astazi sub numele de UMF® quality system;
- in 2002 Phil Caskey impreuna cu Dr. Peter Molan au brevetat primul pansament din lume pentru ingrijirea ranilor ce are la baza acest tip de miere;
- astazi compania sa, New Zealand Manuka Group, continua sa inoveze prin noi descoperiri stiintifice, producand mierea MANUKA LAB, o miere autentica, testata si certificata, dar si produse cosmetice naturale si tratamente pentru afectiuni dermatologice.
Mierea MANUKA LAB, o miere cu proprietati extraordinare
Pentru a obtine o miere de cea mai inalta calitate sunt necesare conditii climatice unice. Mediul nepoluat si izolat al regiunii salbatice East Cape din Noua Zeelanda, de unde este recoltata mierea MANUKA LAB, genereaza conditiile ideale pentru o miere de calitate superioara, cu proprietati extraordinare.
Acest tip de miere are o aroma distincta, care poate fi recunoscuta instantaneu in comparatie cu alte tipuri de miere. Dar, cel mai important, mierea pastreaza proprietatile genetice incredibile ale arborelui Manuka. Astfel, aceasta contine metilglioxal, cu puternice proprietati antimicrobiene. MGO (Metiglioxal) reprezinta activitatea antimicrobiana a mierii, respectiv capacitatea acesteia de a ucide anumite tipuri de bacterii. Cu cat MGO este mai ridicat, cu atat mierea are un factor mai ridicat si proprietati antimicrobiene si calmante mai ridicate.
Fie ca optezi pentru a consuma mierea MANUKA LAB cu scop de intretinere sau terapeutic, te bucuri de o protectie cu spectru larg.
Sorry, there are no products in this collection.